Konsument

 

Sluta bläddra i tapetkataloger på måfå. Hitta de tapeter som passar dina önskemål direkt.

 

Hur väljer du tapet idag ? Har du svårt att hitta de tapeter som uppfylller dina önskemål på ett snabbt och enkelt sätt? Nu hjälper Tapetletaren dig att hitta rätt tapet.

 

Tapetletaren är ett webb baserat dataprogram som visa på en dator i butik eller på din dator hemma. Tapetletaren är framtagen som ett verktyg för att spara tid och förenkla för både butikspersonal och konsument.

 

Du markerar de önskemål du har på den tapet du önskar. Programmet visar de tapeter som uppfyller kraven och du hittar snabbt den tapet som du är ute efter. Du slipper stå och bläddra i tapetkataloger på måfå. Tapetletaren (butiksversionen) talar om i vilken katalog och på vilken sida du hittar just din favorittapet.

 

Tapetletaren samarbetar med välsorterade fackhandelsbutiker runt om i Sverige. Varje butik visar i sin tapetletare upp just sitt sortiment av tapeter. Totalt finns mer än 35 000 olika tapeter och 7500 miljöbider från mer än 80 olika varumärken att välja emellan.

För Konsument

 

Copyright © All Rights Reserved

Webbplatsens layout, innehåll och alla produktbilder tillhör Tapetkunskap i Skandinavien AB och får ej användas för andra ändamål utan ett skriftligt godkännande av Tapetkunskap i Skandinavien AB.