Butik

För butiker, kedjor och intresserade.

Hur gör du idag? Har du ställt dig följande frågor?

 

Varför tar det så lång tid att sälja tapeter?

Varför tröttnar kunden på att leta i alla tapetkataloger?

Låser kunden upp butikspersonal när han behöver hjälp att hitta rätt tapet?

 

Dessa tre frågeställningar var grundläggande bakom framtagandet av Tapetletaren. Tapetletaren är ett webb-baserat dataprogram som visas på en dator i butiken. Varje enskild butik markerar vilka leverantörer och kataloger som finns till försäljning i butiken, endast dessa visas. Tapetletaren är framtagen som ett verktyg för att spara tid i butik både för butikspersonal och för konsument, men också ge konsumenten en snabb överblick i det stora utbud av tapeter som just din butik har.

Varje butik väljer själv vilka leverantörer och tapeter som visas. I Tapetletaren finns idag mer än 32 000 tapeter och miljöbilder från mer än 70 olika varumärken. Alla dessa är kategoriserade efter mönstertyp, bakgrundskulör, mönsterkulör, nyckelord och pris. Du kan även inspireras av 100-tals miljöbilder. Varje butik väljer själv vilka leverantörer och tapeter som visas i butikens Tapetletare.

 

Tid är pengar.

Idag har alla butiker som säljer färg en färgskak och en brytningsmaskin. Allt för att spara tid och höja kvaliteten på produkten som lämnar butiken. Samtidigt som man säljer tapeter på en inneffektivt och tidsödande sätt. Men så behöver det inte vara. Tapetletaren hjälper butik och konsument att hitta rätt tapeter på bara någon minut. Istället för att bläddra igenom butikens alla tapetkataloger på jakt efter den rätta tapeten, så talar man om vilka önskemål man har på tapeten för Tapetletaren och får omgående fram på skärmen vilka tapeter som finns att välja på. På varje tapets detaljbild finns sedan katalognamn och var i katalogen man hittar tapeten så att man kan se den i verkligheten. För det vill man som konsument.

De nya, moderna, kostnadseffektiva och kundvänliga sättet att sälja tapeter.

 

Copyright © All Rights Reserved

Webbplatsens layout, innehåll och alla produktbilder tillhör Tapetkunskap i Skandinavien AB och får ej användas för andra ändamål utan ett skriftligt godkännande av Tapetkunskap i Skandinavien AB.